The Ellinikon

Ένας νέος τρόπος ζωής στο The Ellinikon

Αποκτήστε ένα σπίτι από το μέλλον

Ένα καταφύγιο γεμάτο φως και ομορφιά.

Το The Ellinikon έχει τόσα πολλά να προσφέρει – έναν νέο τρόπο ζωής που διαμορφώνεται από το Πάρκο και τη Ριβιέρα του Ελληνικού και εμπνέεται από τη θάλασσα, τον ήλιο και τη μοναδική τοπογραφία της περιοχής.

Για να ανταποκριθούν σε αυτές τις προοπτικές, οι κατοικίες μας περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών, ενώ παράλληλα εκπληρώνουν μια κοινή δέσμευση για αειφορία, αποδοτικότητα και κορυφαία ποιότητα.

Κάθε σπίτι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει το αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας που απορρέει από τη διαβίωση σε ένα τέτοιο εξαιρετικό περιβάλλον.

Riviera Tower

Ο «πράσινος» φάρος σας.

Ο Riviera Tower του αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners, το πρώτο πολυώροφο κτίριο κατοικιών στην Ελλάδα και η εμβληματικότερη κατασκευή του The Ellinikon υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαθέτει πάνω από 200 ιδιωτικές κατοικίες – καθεμία με εντυπωσιακή θέα – με προηγμένο, βιοφιλικό σχεδιασμό που αξιοποιεί τη βιωσιμότητα στο έπακρο, σε πλήρη αρμονία με τη φύση.

Περισσότερα για Riviera Tower
Περισσότερα για Riviera Tower
Riviera Tower
Riviera Tower

Cove Villas

Κορυφαίο επίπεδο διαβίωσης.

Τα παραθαλάσσια ακίνητα αποτελούν μια σπάνια πολυτέλεια στην αθηναϊκή ακτογραμμή. Οι Cove Villas θα είναι οι κατοικίες κορυφαίας αξίας και κύρους στη Ριβιέρα.

Ένας πολυτελής τρόπος ζωής δίπλα στη θάλασσα πλαισιωμένος από τις εξαιρετικές παροχές και τις καταπράσινες εκτάσεις του The Ellinikon – μια ανάσα από το πολιτιστικό επίκεντρο της Αθήνας.

Αποκτήστε ένα μοναδικό σπίτι σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς από μια ομάδα αρχιτεκτονικών γραφείων διεθνούς κύρους, όπως K-Studio, Tombazis, Oppenheim, ISV και SAOTA.

Περισσότερα για τις Cove Villas
Cove Villas
Cove Villas

Cove Residences

Μια κομψή απόδραση.

Πίσω από τις Cove Villas – σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, – προβλέπεται ένα οργανωμένο συγκρότημα χαμηλών διαμερισμάτων και διπλοκατοικιών, ιδανικό για οικογένειες.

Τα Cove Residences βρίσκονται σε ανοικτούς, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και διαθέτουν κοινές παροχές όπως γυμναστήριο και παιδική χαρά, ενώ εξασφαλίζουν πρόσβαση στη θάλασσα, τον ήλιο και την ατμόσφαιρα του The Ellinikon.

Cove Residences
Cove Residences

The Parkfront Residences

Το σπίτι σας στην «εξοχή».

Γύρω από το Πάρκο του Ελληνικού προβλέπεται μια σειρά από κομψές πολυκατοικίες, με ασυνήθιστο μέγεθος για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα κτίρια αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποπνέουν τον ζεστό και φιλόξενο αθηναϊκό τρόπο ζωής. Κάθε ένα θα ενσωματώνεται ξεχωριστά στο δικό του μοναδικό περιβάλλον.

Οι περισσότερες κατοικίες θα έχουν θέα προς το καταπράσινο τοπίο.

Όλες θα έχουν άμεση πρόσβαση στο πλήθος των εξαιρετικών δραστηριοτήτων που προσφέρει το Πάρκο του Ελληνικού.

The Parkfront Residences
The Parkfront Residences

Σύγχρονα διαμερίσματα για κάθε τρόπο ζωής

Προσιτή, σύγχρονη διαβίωση.

Οι κατοικίες θα προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα του The Ellinikon – το πάρκο, εύκολη πρόσβαση στη δημόσια παραλία, μια νέα και εξελισσόμενη κοινότητα – και θα περιλαμβάνουν άνετα διαμερίσματα με ένα έως τέσσερα υπνοδωμάτια.

Αυτά τα νέα κτίρια κατοικιών, που θα συνδυάζουν έξυπνο και πράσινο σχεδιασμό, θα καλύπτουν τις ανάγκες και θα προσελκύουν αγοραστές πρώτης κατοικίας, διεθνείς επενδυτές και νέους γονείς που θέλουν να απέχουν μόλις λίγα λεπτά από την Αθήνα.

Σύγχρονα διαμερίσματα για κάθε τρόπο ζωής
Σύγχρονα διαμερίσματα για κάθε τρόπο ζωής

Κατοικίες γνωστών ξενοδοχειακών brands

Μια νέα έκφραση παγκόσμιας αισθητικής.

Οι κατοικίες γνωστών ξενοδοχειακών brands, μια νέα κατηγορία κατοικιών που εγκαινιάζει στην Ελλάδα το The Ellinikon, ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη πολυτέλεια και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Ξεχωριστές συλλογές διαμερισμάτων με ένα έως τέσσερα υπνοδωμάτια θα παρέχονται κάτω από την ομπρέλα των τριών ξενοδοχείων του The Ellinikon – το Ξενοδοχείο στη Μαρίνα, το Ξενοδοχείο στην Παραλία και το Ξενοδοχείο στον Πύργο Μικτής Χρήσης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – τα οποία θα διαχειρίζονται γνωστά ξενοδοχειακά brands.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι σχετικές λεπτομέρειες για κάθε τύπο κατοικίας.

Κατοικίες γνωστών ξενοδοχειακών brands
Κατοικίες γνωστών ξενοδοχειακών brands
Επικοινωνία