The Ellinikon

Ζήστε, Δημιουργήστε, Εξερευνήστε

Η απόλυτη ευκαιρία της γενιάς σας.

Πράσινο, απέραντο, γεμάτο ευκαιρίες.

Το The Ellinikon αντιπροσωπεύει το μέλλον της αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη και αποτελεί ένα πρότυπο ανάπτυξης παράκτιων ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Έρχεται να προσφέρει έναν τεχνολογικά προηγμένο, αειφόρο τρόπο ζωής σε έναν από τους πλέον φημισμένους και ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Ένας μοναδικός προορισμός-ορόσημο που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική κλίμακα, ποικιλομορφία και εμβέλεια.

Αυτό το έργο ολοκληρώνει την ανάπλαση του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου του Ελληνικού – μια τοποθεσία που συνδέεται άρρηκτα και με μοναδικό τρόπο με την πόλη, τα προάστια της Αττικής και τον νέο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Μια «πόλη των 15 λεπτών» που θα προσελκύει κατοίκους, εργαζομένους, καταναλωτές και τουρίστες – ένα μέρος όπου όλοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και επιθυμίες τους, μέσα από ευχάριστες, δεντροφυτεμένες διαδρομές με ποδήλατο ή με τα πόδια.

Στην καρδιά μιας ήδη εδραιωμένης εμπορικής περιοχής και χάρη στη μαγευτική ατμόσφαιρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το The Ellinikon αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία σε παγκόσμιο επίπεδο για επενδυτές, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων κάθε τύπου.

Το Όραμά μας

Γνωρίστε το

Φόρτωση
Περιηγηθείτε

Κατοικίες

Αθλητισμός

Γραφεία

Καταστήματα

Φιλοξενία

Βιώσιμες και έξυπνες κατοικίες

Ανακαλύψτε μια νέα κοινότητα.
Εδώ, κάθε τρόπος ζωής είναι ευπρόσδεκτος.

Με έως και 9.000 οικιστικές μονάδες να έχουν προγραμματιστεί για ολοκλήρωση, το Ελληνικό θα φιλοξενήσει έναν ποικίλο πληθυσμό.

Σύγχρονα, βιώσιμα και έξυπνα σπίτια για εργαζόμενες οικογένειες. Διαμερίσματα δίπλα στο πάρκο για ταξιδιώτες, επαγγελματίες και άδειους φωλιές. Παραθαλάσσιες βίλες για όσους αναζητούν τον ήλιο.

Και όλα θα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα πράσινων κτιρίων.

Βιώσιμες και έξυπνες κατοικίες

Χώροι γραφείων για τον 21ο αιώνα

Δώστε ώθηση στο μέλλον σας.
Ένα καταπληκτικό μέρος για επιχειρηματικά ταλέντα.

Ένας ευρύς συνδυασμός νέων, κορυφαίας ποιότητας χώρων γραφείων σε όλο το έργο, με επίκεντρο μια εμπορική ζώνη με τους νέους ουρανοξύστες της Ελλάδας.

Σχεδιασμένο από την αρχή να είναι ένα εξαιρετικό μέρος εργασίας για τους υπαλλήλους του 21ου αιώνα, το The Ellinikon θα είναι ένας ελκυστήρας ταλέντων για επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Κατασκευασμένα κεντρικά γραφεία για παγκόσμιες εταιρείες. Ευέλικτοι χώροι πολλαπλών ενοικιαστών για startups πυριτίου της Attica. Προσαρμοστική επαναχρησιμοποίηση για δημιουργικές εταιρείες και φιλόδοξους επιχειρηματίες.

Απολαύστε τα βράδια στο The Ellinikon Park, πάρτε τους φίλους σας σε μια συναυλία ή πάρτε τον καλύτερο πελάτη σας για δείπνο στην παραλία.

Χώροι γραφείων για τον 21ο αιώνα

Καταστήματα

Κορυφαία επώνυμα brands.
Τοπικοί θησαυροί.

Το Ελληνικό έχει την κλίμακα, την προβολή και την πρόσβαση για να παρέχει μια σειρά από ευκαιρίες σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων λιανικής.

Τοποθετημένο στα μισά του δρόμου μεταξύ του κέντρου της Αθήνας και των νοτίων προαστίων της, το The Ellinikon’s Park, η Ριβιέρα του και άλλα πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά στοιχεία θα έχουν πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο στην υπάρχουσα αγορά.

Με το επαναστατικό Commercial Hub και την εξαίσια Marina Galleria, το The Ellinikon είναι απλά γεμάτο υποσχέσεις λιανικής.

Καταστήματα

Ξενοδοχεια

Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη δουλειά ή στις διακοπές σας. Ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Το Ελληνικό θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε ξενοδόχους παγκόσμιας κλάσης, παρέχοντας μια σειρά από απαιτητικούς επισκέπτες και έμπειρους ταξιδιώτες.

Ένα επιχειρηματικό ξενοδοχείο κορυφαίας κατηγορίας. Πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο. Ένα κοσμοπολίτικο lifestyle ξενοδοχείο στη μαρίνα.

Όλα σε ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζει την αστική ενέργεια με τη διαμονή στο θέρετρο, την προοδευτική βιωσιμότητα με την ελληνική φιλοξενία.

Με έναν ιδανικό συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, το The Ellinikon προορίζεται να είναι ο μοναδικός παγκόσμιος κόμβος φιλοξενίας σας στη Μεσόγειο.

Ξενοδοχεια

Αθλητισμός

Πάρτε μέρος στο παιχνίδι. Ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα αθλητικών εγκαταστάσεων, ανοικτό σε όλους.

Το Ελληνικό θα είναι ο αθλητικός κόμβος του Metropolitan Athens, διαθέσιμος για καθημερινές προπονήσεις, ειδικές εκδηλώσεις, δημόσια συμμετοχή και παγκόσμιες αθλητικές μάρκες.

Γήπεδα, γήπεδα, πισίνες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προπόνησης για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Μια πρόκληση για κάθε ανταγωνιστή. Μια κοινότητα για κάθε ομάδα. Ένα σπίτι για το αληθινό Ολυμπιακό Πνεύμα.

Αθλητισμός
Επικοινωνία