The Ellinikon

The Ellinikon

Ζήστε, Δημιουργήστε, Εξερευνήστε

Η απόλυτη ευκαιρία της γενιάς σας.

Πράσινο, απέραντο, γεμάτο ευκαιρίες.

Το The Ellinikon αντιπροσωπεύει το μέλλον της αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη και αποτελεί ένα πρότυπο ανάπτυξης παράκτιων ακινήτων σε όλο τον κόσμο.

Έρχεται να προσφέρει έναν τεχνολογικά προηγμένο, αειφόρο τρόπο ζωής σε έναν από τους πλέον φημισμένους και ελκυστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Ένας μοναδικός προορισμός-ορόσημο που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική κλίμακα, ποικιλομορφία και εμβέλεια.

Αυτό το έργο ολοκληρώνει την ανάπλαση του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου του Ελληνικού – μια τοποθεσία που συνδέεται άρρηκτα και με μοναδικό τρόπο με την πόλη, τα προάστια της Αττικής και τον νέο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Μια «πόλη των 15 λεπτών» που θα προσελκύει κατοίκους, εργαζομένους, καταναλωτές και τουρίστες – ένα μέρος όπου όλοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και επιθυμίες τους, μέσα από ευχάριστες, δεντροφυτεμένες διαδρομές με ποδήλατο ή με τα πόδια.

Στην καρδιά μιας ήδη εδραιωμένης εμπορικής περιοχής και χάρη στη μαγευτική ατμόσφαιρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το The Ellinikon αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία σε παγκόσμιο επίπεδο για επενδυτές, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων κάθε τύπου.

Το Όραμά μας

Γνωρίστε το

Φόρτωση
Περιηγηθείτε

Κατοικίες

Αθλητισμός

Γραφεία

Καταστήματα

Φιλοξενία

Κατοικίες

Ανακαλύψτε μια νέα κοινότητα.
Εδώ, κάθε τρόπος ζωής είναι ευπρόσδεκτος.

Με σχεδόν 9.000 οικιστικές μονάδες που προβλέπεται να ολοκληρωθούν, το The Ellinikon θα φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα κατοίκων.

Σύγχρονα, βιώσιμα και έξυπνα σπίτια για πολυάσχολες οικογένειες. Διαμερίσματα δίπλα στο Πάρκο για ταξιδιώτες, επαγγελματίες και συνταξιούχους. Παραλιακές βίλες για τους λάτρεις του ήλιου.

Κάθε κατοικία θα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα «πράσινης» κατασκευής.

Ανακαλύψτε τις κατοικίες
Κατοικίες

Γραφεία

Δώστε ώθηση στο μέλλον σας.
Ένα καταπληκτικό μέρος για επιχειρηματικά ταλέντα.

Μια σειρά από καινούργιους χώρους γραφείων με ποικίλα χαρακτηριστικά και κορυφαίες προδιαγραφές που εκτείνονται σε όλο το έργο, με επίκεντρο την εμπορική περιοχή με τους νέους ουρανοξύστες της Ελλάδας.

Το The Ellinikon σχεδιάστηκε με προοπτική να αποτελέσει έναν πρότυπο χώρο εργασίας για τον εργαζόμενο του 21ου αιώνα και πόλο έλξης ταλέντων για επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Κεντρικά γραφεία διαμορφωμένα ειδικά για πολυεθνικές. Ευέλικτοι χώροι για start-up εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας στην Αττική. Χώροι με δυνατότητες προσαρμογής για δημιουργικά επαγγέλματα και φιλόδοξους επιχειρηματίες.

Απολαύστε βραδιές στο Πάρκο του Ελληνικού, διασκεδάστε με τους φίλους σας σε μια συναυλία ή προσκαλέστε τον πελάτη σας για δείπνο στην παραλία.

Ανακαλύψτε τα γραφεία
Γραφεία

Καταστήματα

Κορυφαία επώνυμα brands.
Τοπικοί θησαυροί.

Το The Ellinikon έχει τo μέγεθος, την προβολή και την προσβασιμότητα που χρειάζεται ώστε να προσφέρει πλήθος ευκαιριών για εμπορικές δραστηριότητες.

Χάρη στην ευνοϊκή τους θέση που ισαπέχει από το κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστιά της, το Πάρκο του Ελληνικού, η Ριβιέρα και τα υπόλοιπα σημεία πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας, θα έχουν πολλαπλασιαστική επίδραση στην υπάρχουσα αγορά.

Με το πρωτοποριακό Commercial Hub και την υπέροχη Marina Galleria, το The Ellinikon αναδεικνύεται σε έναν πολλά υποσχόμενο χώρο για καταστήματα λιανικής.

Ανακαλύψτε τα καταστήματα
Καταστήματα

Ξενοδοχεια

Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη δουλειά ή στις διακοπές σας. Ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Το The Ellinikon θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις παγκόσμιας κλάσης, οι οποίες θα παρέχουν υπηρεσίες σε απαιτητικούς και ενημερωμένους επισκέπτες.

Ένα ξενοδοχείο κορυφαίου επιπέδου για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ένα πολυτελές παραλιακό θέρετρο. Ένα κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο στη μαρίνα.

Όλα ενταγμένα σε ένα μοναδικό περιβάλλον που συνδυάζει αρμονικά την ενέργεια της πόλης με τη ζωή σε ένα θέρετρο, την καινοτόμο αειφορία με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

Ένα ιδανικό μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, το The Ellinikon στοχεύει να αναδειχθεί σε μοναδικό παγκόσμιο προορισμό φιλοξενίας στη Μεσόγειο.

Ανακαλύψτε τη φιλοξενία μας
Ξενοδοχεια

Αθλητισμός

Πάρτε μέρος στο παιχνίδι. Ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα αθλητικών εγκαταστάσεων, ανοικτό σε όλους.

Το The Ellinikon θα γίνει ο πυρήνας αθλητισμού της Αθήνας, καθώς προσφέρεται για καθημερινές προπονήσεις, ειδικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες για το ευρύ κοινό και τη φιλοξενία παγκόσμιων αθλητικών brands.

Γήπεδα, πισίνες και υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες αθλητές.

Μια πρόκληση για κάθε αγωνιζόμενο. Μια κοινότητα για κάθε ομάδα. Ένας χώρος που ανθίζει το αληθινό «Ολυμπιακό Πνεύμα».

Ανακαλύψτε τον αθλητισμό στις εγκαταστάσεις μας
Αθλητισμός
Επικοινωνία